B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Thursday, March 24, 2011

O.M.G.... Seksi nyer.....


Dalam jadual CP yang teramat la sibuk sekarang,
memang la sangat xde mase nak hup-date blog nie...
(sibuk la sgt kn, yg bebenornyer malas...hehehehe..)
tapi pagi nie teruja plak nak buat n-3 nie...
yelar biler terbukak dan tertengok gambar artis Malaysia nie...
nak tahu kenapa CP teruja sgt....
korang tgk gambar kat bawah nie....
(mungkin ader yang dh tahu tue, buat2 je la xtahu ekkkk....
buat2 macam terkezut, boleh... :p)

Adoption dari Murai.com.my...
TQ guys.... 

alamak terlebey sudey...


Alahai artis Malaysia, memang tak sesuai dik nak pakai mcm tue...
kita kan ader adat dan resam tersendiri...
nak kater tak tahu, rase nyer imposibble sebab nampak sgt ko tue Melayu...
salah designer, mgkin jugak sbb designer pun Melayu....
aduyaiiiii........ nie mcm nak cari publisiti murahan jek....
lg pun x kan la si artis nie x try fitting dulu.....
besar tue dik belahan nyer......

so pada bloggers semua korang nilaikan sendiri...
CP malas nak merungkai cerita nie panjang2...
buek semak blog CP jer...
saham neraka pun nnti mgkin bertambah...
hikhikhik mcm la CP nie budak baek la sgt...

pada yang nak baca pasal artikel nie lebih lanjut sila la lawat sesawang murai.com atau klik je kat link bawah nie....

p/s: maaf la ekk kalu ader yang terasa coz CP x berniat nak aibkan sesaper pun, tapi kita nie duduk kat Malaysia yang penuh adat dan tatasusila, so pandai2 la membawa diri... lagi pun CP x suka kenyataan yang diberi so stereotype, "tak perasan" W.T.F.

1 comment:

Bellla-Belly said...

O.M.G! artis mana neh? seriuosly x kenal...hehehe! after dis hot issue sure terkenal la kot. biase la tuh artis baru, kasi kontroversi dolu...baru bole terkenal. hahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails