B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Thursday, March 24, 2011

NEW BABY….

huhu selasa tadi genap dua minggu penantian
yang telah ditunggu selama inie…
telah bertambah seorang lagi penyeri kat rumah tue…
tiap-tiap malam yang dulu sunyi sepi sekarang terdengar tangisan
di tengah-tengah malam…
memecah kesunyian malam, yelar nama pun baby kan…

tapi naseb baby kali nie tak banyak songeh,
kurang menangis di malam hari…
dia tahu agaknyer pakcik dia penat kerja siang
then malam sambung belajar plak…
so dia nak bagi rest secukup nyer kan pakcik kesayangan dia nie….

HARIS IRFAN nama yang telah diberi, pelengkap kepada abangnyer Hadriq Ezany…
muka diorg pun lebih kurang jek…
tapi yang tak boleh tahan biler banyak yang cakap muka baby nie macam aku maser kecik-kecik dulu…. well hello!!!! tue anak buah aku ekk,
so memang teramat imposibble la nak ikut muka aku kan….
aku pun tak faham kat maner yang diorang kater sama…
tang telinga, tak! tang mulut, tak! tang hidung, lagik la tak! …
ermmm muskil muskil sesangat…

new added member... HARIS si adik, so cute kan...
nak cubit2 jer pipi tue...
ERIC si abang, 4 thn last february....
kalu senyum manis sgt, siap ader lesung pipit...

pepun baby nie kiut sangat, setiap kali dia dengar suara aku time aku balik dia akan bukak mata dia…
so penat macam maner pun aku akan dokong dia kejap…
ermmm terasa mcm nak cepat jer ader anak sendiri… macam best jer rasenyer….
WELL for my YUNK, if you read these I LOVE U so much…
hehehehe



1 comment:

Bellla-Belly said...

cutenye baby! hehehe! dapt org baru neh, walau bukan anak sendiri gembiranya sama mcm mak&ayah dorg kan. sy dh rasa dh masa anak buah lahir hari tu. bila balik K.L, rindu bukan main:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails