B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Wednesday, December 29, 2010

Triple X-treme Pleasure..Nikmat..



hahaaha 
mesti sentap kan tgk tajuk n-3 kali nie....
dan buek pengetahuan semua gambar di atas pun tidak ader kena
mengena dengan n-3 kali nie ekk...
sajer nak tepek kat situ buek menyesakkan pemandangan korang....
tak puas hati, korg pendam jer la sbb CP tak kesah poonnn...
btw thanx to goggle for the nice cute picture....

yang sebenar nyer n-3 kali nie CP nak story pasal pemenang Nuffnang contest
"SEASON OF THE WITCH"...
n-3 CP "Season of the Witch...My Special Edition.." tak menang pun...
(klik link kat atas kalu korang menggatal nan baca)


CP cuma dapat 2 tiket ke pra-tonton jek...
macam tak percaya jek kan....
well, kira ok la coz ini kali pertama CP antar n-3 untuk Nuffnang contest...
mmg xcited gilerrrrr biler check e-mail pagi nie...
rase nak guling-guling macam Sin Chan jek, naseb la CP ket opis skrg....
kalu tak memang harus di buat....
hikhikhik


Ermmmm...... pepun dah dapat 2 tiket pra-tonton kat Cathay Cineplex The Curve pada 5 Januari nanti...
huhu sound best jek kan....
tapi still CP got problem coz malam tue CP ader claszz... baru nak start plak tue.... (minggu pertama dan claszz pertama plak tue..aduiiiyaiii...)


completely dalam dilema now, tapi still belum buat aper2 decision lagi... kena pikir dalam dalam sedalam perigi buta kat kampung CP then baru boleh decide....
ker ader yang nak ganti tempat CP...
so siapkan $$ cepat the highest bidder will win... heheheh... gurau jek..... :P

Anyway CP nak congrate kat Msz. Eryn....
n-3 beliau bertajuk " The Season Of The Witch Is Here!!! " menang grand price...
(link kat atas nie kalu teringin nak baca  ;P)
hadiah nyer plak..... perghhh memang best gilerrr la....
3D/2N stay at Hard Rock Hotel Penang Studio Suite tue...

Blog Msz Eryn..... cute n nice...

waaa........!!!!!!!
knape la CP tak dapat kan.....
hukhukhuk... sedih sangat nie...
saper ader tisssue mintak cikit........


p/s : nie yang membuat CP semakin berapi api untuk join contest-contest Nuffnang lagi nie.... btw thnx Nuffnang team for the peluang given.... next time grand price pulak ekk.... I tapau you roti canai n teh tarik boleh....kihkihkihkih.... :P


3 comments:

e r y n said...

n-3 cp jugak kreatif!!! hehe... Join more Nuffnang contest and you will win!!! =)

♥ eyka elisha ♥ said...

eyka dpt 4 tiket free gk dr nuff tp xsmpt g collect coz bz cgt.lgpon de kt kedah time tuh =(

CP said...

Eryn : thnx eryn... I will and I'm going to... just hope got time for it..

Eyka : rugi nyer... nape tk ask other people tu replace u...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails