B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Tuesday, December 21, 2010

Aksi 18SX Paris Hilton ....


(perhatian : kepada mereka yang berumur 18 tahun ke bawah, ibu-ibu mengandung dan gadis-gadis melayu terakhir Malaya adalah tidak di galakan untuk meneruskan pembacaan n-3 inie.. takut akan mmbawa kemudaratan yang membahayakan social masyarakat, keluarga dan NEGARA....)



Paris Hilton memang selalu membuat gempar dengan isu-isu panas dan hangat...
lepas satu ke satu cerita yang dia timbulkan....
yang terbaru Cik Paris Hilton nie nak masuk Lumba Motor la plak....
nape !! korang tak caye .... 
korang tengok la sendiri Msz Parrie nie posing ngan motosikal nyer.... 


Msz. Parrie di samping motosikal nyer....

thumbs up lagi tue

opppsssss...
mata korang pandang maner tue....
dah, dah jangan nak tenung lamer2 ekkkk.....
teruskan scroll ke bawah......
(tapi terbaek wokkk!!!!)
cukup aksi nakal korg tue.....
nnti blog CP kena label 18sx pulak....
hahahahaaha

Sebenarnyer Msz Parrie nie melancarkan team racing dia
di Madrid pada Sabtu lepas (18 December 2010)..
" SuperMartxe VIP Paris Hilton : 125cc"  tue la nama team racing dia...
macam-macam hal la kan Parris Hilton nie...



Dua pemandu Spanish telah terpilih untuk membawa Paris Hilton ke kemuncak...
yg di kiri sekali Sergio Gadea dan di kanan tue plak Maverick Vinales...

tapi cuber korang perhatikan gambar kat atas tue bebetul...
kalu tak clear lagi cepat cari kanta pembesar
dan dok diam kat dpan screen perhatikan betul-betul....
aper la yang 2 org mamat tue renungkan ekk...
yang sorang dok nengok bawah, yang sorang lagi plak asyik dengan memberi renungan tajam...
aper yang di renung agak nyer....

meh CP focus lebih besar sikit ekkk.....





OOOOOOoooooooo.......
patutla la.... dh nama pun lelaki......
memang 18sx betul la sessi nie...
aksi-aksi kucing parsi...



p/s : Minah nie pun agak-agak la dress-up tue...
nape la nak tonjol kan lebih kat area tu ekkk...
tp bile brain sengal CP berkata-kata " dh nama dia pun Paris Hilton "
CP mengakui kebenaran nyer...
Paris Hilton = hot + sexy + scandal .....



3 comments:

mr.curly said...

bro, btul ke 2org tu pelumbe..ntah2 plakon tuuut..hikhik

CP said...

hahahaha....
tu la kn... biler nengok aksi diorg nie mcm yea jek...
anak-anak ikan msz Parrie kot....

shamonaz said...

nice..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails