B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Tuesday, August 9, 2011

BONUS RAYA...

Rasanya semua bloggers akan membuat update pasal perkara nie... yelar perkara panas macam nie kan, selalu akan dijadikan isu untuk blog...

Alhamdulillah, PM kita telah mengumumkan bonus raya untuk 1.2billion kakitangan awam, sebanyak 1/2 bulan gaji pokok @ RM500 yang mana lebih tinggi.... berita panas nie terpampang di muka utama semua surat khabar utama, so mesti ramai kakitangan awam yang tersenyum gembira hari nie... duit tue, saper yang tak nak kan....

ape pun CP amat berterima kasih, walaupun tak banyak tapi sekurang nyer boleh la tambah belanjer raya... lebih2 lagi bulan nie banyak belanjer CP dh spend kat kereta CP.... kereta rosak plak, dh spend RM500 tapi still tak ok2 lagi, maka keputusanya tersadai la kt garaj rumah tue.... naseb la awek CP kasi loan kereta dia dapat la bergerak sana sini... sekarang tengah survey kereta lain plak... aduyaiiiii pening sangat, byk betul nak keluar belanjer nie.... so dapat bonus nie bernafas la sikit...

TERIMA KASIH PM..... ;)

2 comments:

Bellla-Belly said...

nak duit rayaaaa! :)

CP said...

hahaha, umur brapa tahun dik, sekolah mana dik, tingkatan berapa dik....
heheheh jgn marah, SLMT HARI RAYA....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails