B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Saturday, July 16, 2011

Japanese Hiden Camera Extreme

Assalamualaikum semua... agak lamer betul CP senyap, asyik buat entry konon nak buat up-date jer tapi tak jugak muncul2 kan... tp CP akan cuba meluangkan masa jugak untuk menghupdate blog nie... rase dh terlalu suram dh blog nie... mungkin kena buat make over, a complete one agaknyer baru lebih mengancam....

Hari nie tak byk nak diceritakan, now kt UiTM sbb kjap lagi ader class ganti... semester nie akan byk class ganti on weekend coz lecture asyik cancel class jer... yg jd mangsa kami la student2, kena dtg weekend kalu tak dtg attendence kira kosong... aduyaiiiiii.... so nak x nk kena jugak paksa diri dtg class walau hati tak rela...

dan petang nie Liverpool akan beraksi, gerek sehhh.... Cp berangan gak smlm nak pergi tgk diorg main, maklumlah ader jln belakang... tp niat terpaksa ditunda atas masalah teknikal... mcm2 biler dh last2 minit nie...

tak kira la aper pun, meh kita layan klip lawak nie buat penawar hati biar ceria sikit... at least something funny to cheer up all the spoil mood... hehehehe... Layanzzzzz......


1 comment:

Bellla-Belly said...

sgt tidak berpuas hati sbb kena ganti class dgn masa rehat kita di hujung mgu...tpi apa nk buat dorg lecturer kita student jek. huhuhuhu!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails