B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Wednesday, May 11, 2011

TAKZIAH...

Assalamualaikum semua... hari nie CP dikejutkan dengan berita kematian salah seorang teman sekelas CP di UiTM.. tak sangka plak call dari Reen (aka Ms Bella_belly) akan membawa berita sebegini sedih... CP terkedu sekejap biler mendengar berita itu... mcm tak percaya tapi itu lah realiti yg terjadi... kejadian pagi td telah meragut nyawa beliau...

CP kenal Illa bulan 7 tahun lepas, mase mula kelas CP di UiTM... org nyer kelakar dan baik hati, pandai jugak... mmg best berkawan dengan dia... CP tak sangka plak senyuman terakhir mase paper final 25 April lepas merupakan senyuman terakhir yg CP akan lihat...
 
berita dari Utusan Online hari nie....
klik sini untuk membaca...
  
Gambar kami sekelas... inie hasil touch-up oleh Illa...
 
post dari account FB Arwah tgh hari td... rupanya dari boyfriend beliau...
 
now CP totally speachless.... tiada kata lg yang mampu CP lontarkan... perasaan terkejut masih lagi terasa...
airmata nie terasa mcm nak mengalir plak biler mengingatkan aksi-aksi arwah sepanjang perkenalan kami...
apa pun CP ucapkan takziah buat keluarga beliau...

AL-FATIHAH....

kenangan manis bersamamu Illa akan kami sekelas sentiasa kenang..
tiada siapa mampu menjadi pengganti tempatmu di hati kami semua...
moga roh mu ditempatkan bersama org yg beriman...
Assalamualaikum...
AL-FATIHAH....



3 comments:

blog-tips-kurus said...

semoga rohnya dicucuri rahmat.
*sukar menerima berita kemalangan maut..

Bellla-Belly said...

balik semalam saya tengok balik gambar2 kita dengan arwah. baru beberapa jam, rindu dah terasa. kawan2 pun sedih apatah lagi keluarga ila;( saya byak share suka & duka dengan arwah. x sampai setahun kenal, tapi kami dh rapat mcam adik beradik. sekarg dia dh takde;( bukan x bole terima kenyataan tapi caranya yg mengejutkan amat2 pedih untuk di telan;'(

CP said...

btk : thnx a lot..

B-b : tu la, maseh teringat lg dia mintak doakan dia berjaya hari tue... mmg terasa sgt pemergian dia... smpai skrg biler abg tgk gmbr dia abg nk menangis coz terkenang dia... hmpr setiap malam kita berjumpa, mmg rapat rasanyer.... she such an amazing n friendly person... kita kena relakan pemergian dia, hanya doa mampu kita titipkn untuk dia skrg... reen bawak bersabar ek, kami yg laen masih ade lg as ur friend...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails