B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Thursday, April 21, 2011

Hari inie hari KHAMIS....

hari nie hari khamis... saya suka hari khamis... hari khamis banyak benda hebat boleh buat... hahahha... tetiber plak otak nie jd tahap sengal maksimum... :D

sebenarnyer agak lama jugak CP tak hupdate blog nie... menjengah pun lagi la idak yer... gamak nyer kalu rumah dah penuh bersawang dengan spider web... hikhikhik... takpe hari nie CP sempatkan diri membuat update kejap...

harie nie CP cuti lagi, semalam pun cuti jugak... sebabnyer CP ader paper final... semalam pagi, hari nie petang... semalam nyer paper ok la... boleh jawab, cuma betul salah jer tak tahu... orang bagi maser 3 jam tapi CP 1jam30minit dh siap...  mesti org ingat CP berlagak keluar awal, tapi diorg tak tahu peragai buruk CP... CP tak boleh duduk lamer2 bila dah siap jawab soklan semua... CP ada tendency nak ubah jawapan CP... lagi lamer CP duk kat situ lagi byk la jawapan yang akan diubah.... bagi CP siap jawab, ulang baca (proofread) 2-3 kali dh ok... then serahkan pada yg pakar membuat keputusan...

hari nie plak paper biz... aduyaiii subjek paling berat rasenyer... kepala nie dh pening baca, baru masuk chapter 3, ader 3 lagi chapter... tapi still tak berape nak faham, takut sehhh.... harap nnti semua nyer dipermudahkan.... nak buat target tinggi mmg non-ado, harap nak lulus jer... tak mau la repeat2 nie... lagi stress rasenyer...

ok la... nak sambung baca balik nie, cukuplah merehatkan minda melayari internet nie... ingat nak relex kejap dalam 10-20 minit, tak sangka plak dh nak dekat 2 jam duk menghadap lappy nie... hikhikhik, gasak la ko CP, yg tereffect semua diri sendiri..... menggong....

p/s : sanggap betul la diri nie... paper final tapi still buat selamber jer, bukan nak serius... pepun just harap yg terbaek buat diri inie...

1 comment:

Bellla-Belly said...

CP org pertama kluar! hihihi! kitaorg suma tergamam kot. memang terror la CP, sure suma dpt jwb kan. hehheee! apepun dah settle dh 2 subj yg maut itu. alhamdulillah, utk sub biz tuh, soklan dia tak sush sangat. saya malam dh x bole tido sbb asyik memikirkan rupa bentuk soklannye. dh la baca yg masuk pun hujung2 je. hehehe! tinggal paper BEL je lagi Isnin depan. pastu cuti. hooraayyyy! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails