B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Tuesday, February 22, 2011

Memoir Kenangan...


agak lamer CP simpan memori nie...
korang mesti ingat lagik entry CP december tahun lpas...
 
Tugu Avillion... len mcm plak bunyi nyer...


walau dh lamer berlalu, hati CP baru tergerak hari nie nak share ngan bloggers semua...
Avillion Admiral Cove PD mmg gempak...
hotel nie mmg berada di class nyer yg tersendiri...
cuma yg tak best, hotel nie jauh dari area2 kedai...
kira kalu nak stay sini mmg kena ader transport baru best...
tue pandangan CP la ekkk...


Pemandangan dari balkoni bilik ke Jalan Masuk Hotel..



tp bg yg mmg nak berehat jer ok la...
sebelah hotel nie ader pantai... byk aktiviti disediakan...
nk naek banana boat, cycling ker semua ader...
for clubber, bar pun ader... hehehe...





ok la enjoy few photo yg sempat CP snap untuk tatapan bloggers semua...


bilik - katil


bilik - sofa




bilik - ruang Tv

bilik - meja n sink



lobi utama

jln utama dari lobby ke blk seminar



swimming pool
 


kafeteria




penutup tong sampah - cute sgt kn..

kolam ikan
  

haaa nie gmbr scandel...
xde maknernyer... nie shot kt lobby utama dgn bdk seminar yg len...

1 comment:

RozSyah said...

salam cp..next weekend sy akan ke sana utk retreat dan family day..hihi...katil yg 2single tu leh rapatkan ke tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails