B4R3N4KED PU7RA http://ccputra.blogspot.com

Jangan Lupa Tolong Klik Sini

Saturday, October 2, 2010

Bulan Baru...

Salam bloggers... So sorry sebab lamer rasenyer tak menhupdate kan blog nie.. CP agak buzy dgn kerja and study... tapi sebenarnyer ada jugak perkara yang CP sesajer menyibuk kan diri... (hehehe saje giler nak fofuler) ....

Anyway bulan oktober dah menerjah, makin sibuk ler CP gamaknyer nak buat study plan sekarang... hujung bulan nie dah nak exam so kena study smart... begitu singkat rasenyer masa nie kan .. diam tak diam, dah nak habis CP nyer first semester as a part-time student ket UiTM nie...

And then petang nie CP kena attend course dinner (salah satu assingment from lecturer, kena arranged one function... so memang ader markah...) , CP kena incharge sessi pendaftaran jemputan... ok la kan tak berat sangat kerja nyer... janji ader experience and boleh dapat markah extra dari lecturer....hehhe

tapi the best and worst part CP di minta jadi MC plak malam tadi... MC yang ader tarik diri last minit... perghh migrain CP dibuat nyer tapi at the same time excited.... gabra, berdebar semua ada sekarang... susah jadi MC nie sebab semua guest akan perhatikan kiter... kira center of attraction ler... tapi disebabkan nak menyelamatkan majlis CP terima janji ader sparing partner (sebenarnyer CP lebih kejar markah lebih, heheheh) ... so CP akan ditemani Msz. Lynn malam nie...

"belasah ajer, janji dapat markah lebih" itu motor moto CP malam nie... huhu

wish me all the best for tonight... daaa...

1 comment:

eyka said...

woah! assignment paling enjoy. best giler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails